Teletec Connect väljer Tele2 som sin leverantör

Publicerad i Nyheter

Teletec Connect väljer Tele2

Teletec har givit Tele2 uppdraget att leverrea abonnemang till deras produkter infom säker överföring av larm. Tele2 kommer under de kommande fem åren, enligt avtalet, att leverera runt 40 000 abonnemang. Tele2 har tagit fram en helt unik abonnemangsform på grund av samarbetet som syftar till att skapa ökad trygghet för avändaren samt förenkla för installatören.

– Vi valde Tele2 som leverantör då de presenterade en skräddarsydd lösning som passar vår affärsmodell. Med Tele2 som operatör kan vi nu erbjuda smarta abonnemang för säker överföring av larm, säger Anders Thernström, Teletec Connect.

Teletec Connect är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för bland annat inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll. Teletec Connect har nu tecknat avtal med Tele2 gällande leverans av 40 000 abonnemang och telematikkort till företagets tjänster kring säker överföring av larm.

– Tele2 levererar alltid flexibla och kostnadseffektiva lösningar som gör att kundens verksamhet fungerar bättre. Vårt samarbete med Teletec Connect är ett bra exempel på detta. Med vårt abonnemang kan Teletec Connect erbjuda sina återförsäljare lösningar med högre driftsäkerhet, mindre underhåll och mindre administration för installatören och återförsäljaren, säger Anders Långsved, affärsområdeschef Tele2 Business.

Teletec Connect kommer att sälja Tele2s abonnemang till sina svenska återförsäljare under det egna varumärket Teletec M2M.

Spåra från din sida.